Flexbedrijfsregels in EAM-transactietabellen inschakelen - HxGN EAM - 11.07.01 - Beheer en configuratie

HxGN EAM Databridge System Administrator

Language
Nederlands
Product
HxGN EAM
Search by Category
Beheer en configuratie
HxGN EAM Version
12

Als u HxGN EAM (Oracle Forms) gebruikt, moet u Flex SQL-functionaliteit handmatig in de desbetreffende databasetabellen inschakelen in het HxGN EAM-gebruikersschema. Deze tabellen worden gebruikt voor Databridge-integratie/-transacties. Flex SQL wordt voornamelijk gebruikt om rekeninggegevens aan te maken en bij te werken voor interfacetransacties. Omdat extra triggers in een tabel worden aangemaakt met Flex SQL, kunnen ook transacties voor naleving van bedrijfsprocessen worden gevalideerd en kan HxGN EAM worden aangepast om tegemoet te komen aan de bedrijfsprocesvereisten van uw organisatie.

Als u HxGN EAM of HxGN EAM voor SQL Server gebruikt, hoeft u Flex SQL niet handmatig in te schakelen. Flex SQL wordt namelijk automatisch in de databasetabellen geactiveerd.

Voor elke tabel in het HxGN EAM-gebruikersschema moet u Flex SQL inschakelen die nodig is ter ondersteuning van de interfacetransacties die worden geïmplementeerd. Elke tabel in het HxGN EAM-gebruikersschema is beschikbaar voor Flex SQL.

De lijst met waarden op het scherm voor Flex SQL-tabellen (YNFLXT) wordt gefilterd op tabellen die beginnen met R5.

Als Flex SQL voor een tabel wordt geactiveerd, worden twee triggers aangemaakt in het HxGN EAM-gebruikersschema, waarmee "overhead" aan de applicatie wordt toegevoegd. Hef de door het gebruik van Flex SQL ontstane "overhead" op met de interfacebedrijfsvereisten.

  1. Open het scherm voor Flex SQL-tabellen (YNFLXT).

  2. Selecteer de Tabel waarvoor Flex SQL moet worden ingeschakeld.

  3. Selecteer Bestand > Opslaan. De gegevens worden opgeslagen in de database.

    Nadat Flex SQL voor de desbetreffende tabellen is ingeschakeld, moet u Flex SQL-procedures definiëren voor alle tabellen waarvoor u Flex SQL hebt ingeschakeld.