Planningsgegevens voor grootboekprocessen toevoegen - HxGN EAM - 11.07.01 - Beheer en configuratie

HxGN EAM Databridge System Administrator

Language
Nederlands
Product
HxGN EAM
Search by Category
Beheer en configuratie
HxGN EAM Version
12

U kunt planningsgegevens voor grootboekprocessen toevoegen om planningsgegevens aan te maken of bij te werken op de Integratieserver en op te geven wanneer bestaande grootboekprocessen moeten worden uitgevoerd. Zie Grootboekprocessen definiëren U kunt parameters definiëren waarmee in grootboekprocessen op dynamische wijze een SQL Select-instructie kan worden gemaakt voor de overdracht van transactiegegevens van EAM naar een ERP-applicatie. Met dynamische SQL kunt u de selectie en verwerking van EAM-transacties configureren op basis van de vereisten van uw organisatie..

Als u nieuwe planningsgegevens voor grootboekprocessen toevoegt, worden de bestaande planningsgegevens voor het proces op de Integratieserver vervangen door de nieuwe planningsgegevens.

Om planningsgegevens voor grootboekprocessen toe te voegen moet u het volgende doen:

  1. Selecteer Beheer > Databridge > Grootboekproces.

  2. Selecteer het grootboekproces waarvoor u planningsgegevens wilt controleren en klik vervolgens op het tabblad Recordweergave.

  3. Klik op Planning controleren. De bestaande planningsgegevens worden voor het geselecteerde grootboekproces op de Integratieserver weergegeven.

  4. Geef de volgende gegevens op:

    Uitvoeren op dag(en) van de maand om - Selecteer de dag(en) van de maand waarop het grootboekproces moet worden uitgevoerd. Selecteer vervolgens het tijdstip van de dag waarop het grootboekproces moet worden uitgevoerd.

  5. Klik op Proces toevoegen. De planningsgegevens voor het uitvoeren van het grootboekproces worden toegevoegd aan de Integratieserver en de planning wordt bijgewerkt.