Beheer grootboekprocessen - HxGN EAM - 11.07.01 - Beheer en configuratie

HxGN EAM Databridge System Administrator

Language
Nederlands
Product
HxGN EAM
Search by Category
Beheer en configuratie
HxGN EAM Version
12

Tijdens de normale bedrijfsprocessen worden in HxGN EAM bepaalde basistransacties uitgevoerd die van invloed zijn op het salderen van grootboekrekeningen. Met de XML-batchtransactie voor journaalposten kunnen externe ERP-systemen transacties van HxGN EAM importeren om de boeken en saldorekeningen af te sluiten. Afhankelijk van de geïmplementeerde transacties behoudt HxGN EAM het eigendom van verschillende transacties. Voor elke transactie die in HxGN EAM wordt uitgevoerd, moeten rekeningcodecombinaties worden gegenereerd met Flex SQL voor de kostenrekening in het grootboek van de ERP-applicatie. Wanneer grootboekprocesdefinities en -referenties voor elke transactieset worden ingesteld, kunnen de transactierecords voor afsluitingsprocedures met ERP-applicaties worden geïmporteerd door zowel de kostenrekening als de tegenrekening op te geven.

U kunt toegang krijgen tot de functies van Databridge via het menu Beheer van HxGN EAM. Zie "Menubalk" in de Gebruikershandleiding van HxGN EAM.

Afhankelijk van de configuratie van uw systeem is het mogelijk dat de tabbladen van Databridge-beheer niet actief zijn. Neem contact op met de systeembeheerder voor meer informatie. Zie "Menu's voor gebruikersgroepen instellen" in de Handleiding voor de systeembeheerder van HxGN EAM voor aanvullende informatie.