Koppeling maken met Databridge Remote Agent - HxGN EAM - 11.07.01 - Beheer en configuratie

HxGN EAM Databridge System Administrator

Language
Nederlands
Product
HxGN EAM
Search by Category
Beheer en configuratie
HxGN EAM Version
12

Databridge Remote Agent is een servertoepassing die apart van een Databridge-server wordt geïnstalleerd. U kunt een koppeling maken naar Databridge Remote Agent zodat Databridge en andere toepassingen (partners) berichten kunnen uitwisselen.

Databridge moet via het internet of WAN communiceren. Databridge Remote Agent kan in het LAN met een partnertoepassing worden geïnstalleerd om de partnerfuncties uit te voeren terwijl op afstand met de Databridge-server wordt gecommuniceerd. Dit wordt meestal gebruikt door gehoste gebruikers van Databridge met HxGN EAM.

Databridge wordt vooraf geconfigureerd voor gebruik van een lokaal partnerbestandsprogramma, maar kan desgewenst worden ingesteld voor communicatie met de Databridge Remote Agent-server.

Zie de Help voor Databridge Remote Agent van HxGN EAM voor informatie over het installeren en configureren van Databridge Remote Agent.

  1. Selecteer Beheer > Databridge > Databridge-partners.

  2. Selecteer de partner waarvan de uitgaande berichten moeten worden verzonden naar een Databridge Remote Agent-server (meestal is dit partner 2) en klik vervolgens op het tabblad Recordweergave.

  3. Geef de volgende gegevens op:

    Adres - Geef hier de URL van de Databridge Remote Agent-server op. Bijvoorbeeld http: //MyRemoteAgent/partnerservice/receiver.

  4. Geef de Aanmeldnaam en het Aanmeldwachtwoord op indien deze gegevens worden vereist door de bestemming die is opgegeven bij Adres.

  5. Geef Aantal pogingen en Aantal minuten tussen pogingen op om een patroon in te stellen. Met Aantal minuten tussen pogingen wordt het tijdsinterval tussen pogingen in minuten opgegeven en met Aantal pogingen wordt het maximale aantal pogingen opgegeven.

  6. Klik op Record opslaan.