Locaties van partnerbestandsmappen instellen - HxGN EAM - 11.07.01 - Beheer en configuratie

HxGN EAM Databridge System Administrator

Language
Nederlands
Product
HxGN EAM
Search by Category
Beheer en configuratie
HxGN EAM Version
12

De volgende mappen worden door het Databridge-partnerbestandsprogramma gebruikt:

 • Map voor partnerdocumenten - Een map waarin Databridge-documentberichtbestanden worden opgeslagen. Berichtdocumenten die namens Databridge-partners zijn verzonden naar of ontvangen van Databridge worden als bestanden in deze map opgeslagen.

 • Map voor installatiebestanden - Partnerconfiguratiebestanden, zoals partner.xml, worden in deze map opgeslagen.

De locaties van deze mappen worden geconfigureerd wanneer Databridge wordt geïmplementeerd. De standaardlocaties worden tijdens de Databridge-installatie opgegeven voor Map voor installatiebestanden en Map voor partnerdocumenten.

Zie Installatietaken.

De map voor partnerdocumenten is meestal <Application Root Folder>/PartnerService/data en de map voor installatiebestanden is <Application Root Folder>/PartnerService/conf, waarin <Application Root Folder> de plaats is waar de HxGN EAM-applicatie wordt geïnstalleerd. Zo is c:\EAM\PartnerService\data een typisch voorbeeld van een standaardmap voor partnerdocumentbestanden.

In de stappen van dit gedeelte wordt het proces beschreven om indien nodig een andere locatie voor partnerbestanden in te stellen. Als u deze bestanden niet naar een nieuwe locatie wilt verplaatsen, hoeft u deze stappen niet uit te voeren.

 1. Open het bestand databridge_properties.xml onder <Application Root Folder>/depconfig.

 2. Zoek het volgende XML-fragment:

  <PartnerService>
  <Document home="c:/inforEAM/PartnerService/data"></Document>
  <Configuration home="c:/inforEAM/PartnerService/conf"></Configuration>
  <Language>EN</Language>
  </PartnerService>

  Met het basiskenmerk van het element Document wordt de maplocatie van de map voor partnerdocumentbestanden opgegeven en met het basiskenmerk van het element Configuration wordt de maplocatie van de map voor partnerconfiguratiebestanden opgegeven.

 3. Werk de maplocatie bij. U kunt deze mappen onafhankelijk op de vaste schijf van de Databridge-server of op netwerkbestandsservers opslaan.

 4. Implementeer de HxGN EAM-applicatie van de Databridge-server opnieuw.

  Zie de Handleiding voor de systeembeheerder van HxGN EAM voor informatie over het opnieuw implementeren van de HxGN EAM-applicatie.