Partnerinschrijvingen instellen - HxGN EAM - 11.07.01 - Beheer en configuratie

HxGN EAM Databridge System Administrator

Language
Nederlands
Product
HxGN EAM
Search by Category
Beheer en configuratie
HxGN EAM Version
12

U kunt partnerinschrijvingen instellen voor de partner om aan te geven welke uitgaande transacties/documenten de partner ontvangt.

 1. Selecteer Beheer > Databridge > Databridge-partners.

 2. Selecteer de partner waarvoor u inschrijvingen wilt weergeven en klik vervolgens op het tabblad Inschrijvingen.

 3. Selecteer een gebeurtenis in de lijst Inschrijvingen.

  In de huidige versie van Databridge worden alleen de inschrijvingen ondersteund die door Databridge worden verschaft. Als u ervoor kiest een transactie te verwijderen, kunt u de functie Inschrijving toevoegen gebruiken om de verwijderde transactie weer aan het systeem toe te voegen. Klik op Inschrijving toevoegen als u een partnerinschrijvingsrecord wilt toevoegen.

 4. Schakel het selectievakje Ingeschakeld in om de gebeurtenis in te schakelen.

 5. Geef de volgende gegevens op:

  Adres - Geef hier de URL op waarnaar uitgaande documenten voor de geselecteerde gebeurtenis worden verzonden. Voer hier alleen een adres in als u wilt dat uitgaande berichten worden bezorgd bij een andere locatie voor deze transactie dan de locatie die is opgegeven voor de partner op het tabblad Recordweergave.

  Gebruiker-ID - Geef hier de gebruiker-ID op voor aanmelding bij het ontvangende systeem waarnaar uitgaande documenten worden verzonden. Voer hier alleen een waarde in als u een andere waarde voor deze transactie wilt dan de waarde die is opgegeven voor de partner op het tabblad Recordweergave.

  Wachtwoord - Geef hier het wachtwoord op voor de gebruiker van de Databridge-server. Voer hier alleen een waarde in als u een waarde invoert voor Gebruiker-ID.

  Speciale verwerking - Geef hier de aangepaste processor op voor de speciale verwerking van bezorging van uitgaande gebeurtenissen.

 6. Klik op Bevestigen.